Kennel Karvarallin

Karvarallin kennelissä pennut kasvavat lapsiperheen menossa mukana, tottuen kodin ääniin ja pieniin lapsiin. Pennut sosiaalistuvat arjessa mukana ja ne totutetaan päivittäin käsittelyyn. Pennut luovutetaan 7-8-viikkoisina rekisteröityinä, sirutettuina, eläinlääkärin tarkistamina ja 3 kertaa madotettuina. Tärkeintä minulle kasvatustyössäni on se, että jokainen meiltä lähtevä pentu saa juuri sille sopivan kodin. Tärkein asia ei siis ole tulokset ja tittelit, vaikka hieno lisä kasvattajalle ovatkin, vaan se että sekä koira että sen omistaja nauttivat toistensa seurasta ihan arkielämässä! Meillä ollaan vahvasti kotikoirapuolueen kannattajia :) anne.julkunen@hotmail.com Anne/Kennel Karvarallin puh: 050-5936878

lauantai 27. huhtikuuta 2013

Olipas kiva nähdä!

Huh huh, ette arvaa miten monta kertaa olen yrittänyt tänne keretä kirjoittamaan. Viime maanantaina oli yhdistyksen järjestämä mätsäri Jokimaalla. Karvaralleja oli paikalla: Pastori, Toivo, Pinja, Usva ja äiti Luna oli pitämässä jöötä jälkeläisilleen.

Meillä ei ollut sitten kellään kameraa mukana, jos jollain oli niin saisinko kuvia? Oli kiva nähdä teitä!

Joel ja Luna edustivat pienten lasten luokassa tullen toiseksi, luokassa oli kokonaiset kaksi koirakkoa. Luna innostui iskän näkemisestä niin paljon että Jolle tupsahti nenälleen. Sara ja Toivo olivat isompien lasten luokassa sijoittuen neljänsiksi kahdentoista koirakon joukossa. Muut keräsivät kokemusta ja iloitsivat toistensa näkemisestä. Ihana kun Irene tuli Usvan kanssa edustamaan myös Lunan ensimmäistä pentuetta. Usvan Roope-isäkin kävi pyörähtämässä kehässä.

Huomenna Pinja edustaa Lahdessa ja seuraavaksi Pastori Tampereella. Sitten kutsuukin jo junnukuokat.


               Pinja on valmistautunut huomiseen näyttelyyn uimalla ja juoksemalla metsässä paljon....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti