Kennel Karvarallin

Karvarallin kennelissä pennut kasvavat lapsiperheen menossa mukana, tottuen kodin ääniin ja pieniin lapsiin. Pennut sosiaalistuvat arjessa mukana ja ne totutetaan päivittäin käsittelyyn. Pennut luovutetaan 7-8-viikkoisina rekisteröityinä, sirutettuina, eläinlääkärin tarkistamina ja 3 kertaa madotettuina. Tärkeintä minulle kasvatustyössäni on se, että jokainen meiltä lähtevä pentu saa juuri sille sopivan kodin. Tärkein asia ei siis ole tulokset ja tittelit, vaikka hieno lisä kasvattajalle ovatkin, vaan se että sekä koira että sen omistaja nauttivat toistensa seurasta ihan arkielämässä! Meillä ollaan vahvasti kotikoirapuolueen kannattajia :) anne.julkunen@hotmail.com Anne/Kennel Karvarallin puh: 050-5936878

lauantai 22. maaliskuuta 2014

Pieniä tassuja, pulleita massuja...

Pilkkupylly

2 viikkoa jo täynnä ja isot/pienet elämänalut alkavat lähteä pikkuhiljaa liikkeelle.
Ykköstyttö harjoitteli jo jaloille nousua, hänhän ei tänään halunnut millään kääntyä selälleen, muut kyllä killittivät masut pulleina rivissä. Tänään punnituksessa murisikin ekaa kertaa. Ilmoitti että tämä ei ole kivaa! Vannehame ja Pilkkupylly ovat todella kilttejä ainakin tässä vaiheessa. Batman on ollut alusta asti vähän draama kuningatar. Kasipallo on pojista se riiviöin, siltä ainakin nyt tuntuis. Painossa meni jo kilo rikki, kaikki muut sen ylitti, paitsi Ykköstyttö painaa vähän reilu 900.

pulleita massuja, ja Vastarannan kiiski
Pari viikkoa mennyt aika haipakkaa ja kohta se muutto alakertaa onkin edessä. Silmät ja korvat kun on auennut ja pentulaatikon reunat loppuu ni meillä ollut pennuilla tapana siirtyä ihmisten ilmoille vauhdikkaaseen elämään mukaan. Siinä sitä sosiaalistuu kun saa olla perheen pyörteissä mukana. Pennuilla on aitaus työhuoneessa mut saavat olla vapaana alakerrassa ja uniaika kun iskee ni saavat kuitenkin olla omassa rauhassa.

Vannehame

Ykköstyttö yrittää päästä vauhtiin jo!

Batman nauttii massurapsuista

tytöt lepäilee

Tervetuloa huhtikuun alusta tutustumaan pentuihin !!

Lisää 2-viikkoiskuvia täällä .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti