Kennel Karvarallin

Karvarallin kennelissä pennut kasvavat lapsiperheen menossa mukana, tottuen kodin ääniin ja pieniin lapsiin. Pennut sosiaalistuvat arjessa mukana ja ne totutetaan päivittäin käsittelyyn. Pennut luovutetaan 7-8-viikkoisina rekisteröityinä, sirutettuina, eläinlääkärin tarkistamina ja 3 kertaa madotettuina. Tärkeintä minulle kasvatustyössäni on se, että jokainen meiltä lähtevä pentu saa juuri sille sopivan kodin. Tärkein asia ei siis ole tulokset ja tittelit, vaikka hieno lisä kasvattajalle ovatkin, vaan se että sekä koira että sen omistaja nauttivat toistensa seurasta ihan arkielämässä! Meillä ollaan vahvasti kotikoirapuolueen kannattajia :) anne.julkunen@hotmail.com Anne/Kennel Karvarallin puh: 050-5936878

tiistai 13. tammikuuta 2015

Kevättä kohti

Luna Lumperi


Sonttu Ponttu
Bolt pikku halissa (Karvarallin Huligaani)



Kuvissa: Vierailijat Demi, Disa, Bolt ja Tara. Paikallisia koissuja oli mukana Nala, Dana, Jippo, Cassu Ja Jeccu
Meijän oli vain mukana Luna ja Sona


tässä kuvia enempi metsäreissulta

Kaikki kuvat  on taas luvalla "varastettu" Tuijalta, KIITOS!





11.01.2015 Lahti rn, tuomari Maija Sylgren, Suomi
Karvaralleja oli näissä kemuissa edustamassa Karvarallin Poppaskonsti ja Karvarallin Huligaani
 
 

 

Bolt (karvarallin Huligaani)  JUN ERI 2
"Hyvät rungon mittasuhteet. Sopiva sukupuolileima. Lupaava päänmalli. Miellyttävä ilme. Oikea purenta. Hieman raskaat korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Lupaava rintakehän malli. Vankahko luusto. Riittävän takapainoiset kulmaukset. Liikkuu takaa hieman ahtaasti. Hyvä keveä sivuliike. Hyvä häntä ja sen käyttö. Oikea karvanlaatu. Miellyttävä käytös."




Toivo (Karvarallin Poppaskonsti) AVO EH 1

2 V. lanneosaltaan pitkä uros. Selvä sukupuolileima. Hyvä pään malli. Oikea purenta. Riittävä kaula. Pysty lapa. Riittävä rintakehän tilavuus, sopiva luusto. Olkavarsi voisi olla viistompi. Riittävä takakulmaus. Hieman korkea kinner. Liikkuu takaa hieman ahtaasti. Sujuva sivuliike mutta liikkeessä turhan takakorkea. Hyvä häntä ja sen käyttö. Hyvä karvanlaatu. Miellyttävä käytös.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti