Kennel Karvarallin

Karvarallin kennelissä pennut kasvavat lapsiperheen menossa mukana, tottuen kodin ääniin ja pieniin lapsiin. Pennut sosiaalistuvat arjessa mukana ja ne totutetaan päivittäin käsittelyyn. Pennut luovutetaan 7-8-viikkoisina rekisteröityinä, sirutettuina, eläinlääkärin tarkistamina ja 3 kertaa madotettuina. Tärkeintä minulle kasvatustyössäni on se, että jokainen meiltä lähtevä pentu saa juuri sille sopivan kodin. Tärkein asia ei siis ole tulokset ja tittelit, vaikka hieno lisä kasvattajalle ovatkin, vaan se että sekä koira että sen omistaja nauttivat toistensa seurasta ihan arkielämässä! Meillä ollaan vahvasti kotikoirapuolueen kannattajia :) anne.julkunen@hotmail.com Anne/Kennel Karvarallin puh: 050-5936878

torstai 5. syyskuuta 2013

Terveitä silmiä ja jämäkät polvet

Käytiin tiistai-iltana joukkotarkastuksissa, meidän bändistä mukana oli Miisu (KARVARALLIN OIKEEEKELI) ja Luna (SWIFTY´S BOFOORI).

Molemmilla puhtaat paperit silmistä ja Lunalta katsastettiin polvet myös, priimaa pukkas!

                                                         #Onnellinen#

Miisu on menossa jalostustarkastukseen ja sitten kuvataan lonkat ja kyynärät... ja sitten ehkä kuka tietää jos vaikka jonkunlaista pentue suunnitelmaa...

Kasvateistani tarkastuksilla kävi myös Pinni (KARVARALLIN PUMPERNIKKELI) ja Toivo (KARVARALLIN POPPASKONSTI).
Pinniäinen: Terveet silmät, ei perinnöllisiä sairauksia. Sydän: Normaali. Polvet 0/0
Toivo: Terveet silmät , ei perinnöllisiä sairauksia.

Manta (KARVARALLIN POMPANNAPPI) voi  hyvin, jossain vaihees mennää taas ultraan tsekkaamas syrämmen tilanne, mut koira on oikea ilopilleri ja pusu tyttö, et ei ainankaa kärsi "diaknoosistaa" :)

Sona (SWIFTY´S CICCIOLINA) jatkaa egoiluaan ja pitää naapurit kurissa. Naapureista puheenollen... Ihania naapureita meillä, tänää saatiin kaks isoa kassillista hevosen luita. kyllä maistu!! Alku kesästä toinen naapuri toi peuran luita, koirien kelpaa :)

Näkyilemisiin @nne

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti