Kennel Karvarallin

Karvarallin kennelissä pennut kasvavat lapsiperheen menossa mukana, tottuen kodin ääniin ja pieniin lapsiin. Pennut sosiaalistuvat arjessa mukana ja ne totutetaan päivittäin käsittelyyn. Pennut luovutetaan 7-8-viikkoisina rekisteröityinä, sirutettuina, eläinlääkärin tarkistamina ja 3 kertaa madotettuina. Tärkeintä minulle kasvatustyössäni on se, että jokainen meiltä lähtevä pentu saa juuri sille sopivan kodin. Tärkein asia ei siis ole tulokset ja tittelit, vaikka hieno lisä kasvattajalle ovatkin, vaan se että sekä koira että sen omistaja nauttivat toistensa seurasta ihan arkielämässä! Meillä ollaan vahvasti kotikoirapuolueen kannattajia :) anne.julkunen@hotmail.com Anne/Kennel Karvarallin puh: 050-5936878

sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Karvarallit reenaa

Perjantaina käytiin näyttelyharkoissa Renksunhallilla Lahessa, Kirsi ja Serokin tulivat kauenpaa ja meidän bändiä  mukana oli Luna, Manta ja Väinö. Luna ei paljon ressannut, pienet häsläs senkin edestä ja Mantaa toki jännitti hurjasti mut loppujen lopuksi meni ihan hyvin :)

Eilen oli Lopella schapejen tokopäivä jossa kaikki eivät tokoilleet, kuka teki mitäkin. Tehokaksikko Pinja ja Toivo olivat osallistuneet näyttelytreeneihin. Pinja oli kulkenut keulien, ei ole kuulemma likka pahemmin remmissä ollut, sellaisia ne malaisrinsessat on. Hyvä takapää niin mikäs sillä on kulkiessa...

Toivolla oli mennyt muuten hyvin mutta meinasi vetää vaan Pinjan luokse, leikkiminen on niin kivaa...molemmat olivat antaneet kopeloida itsensä läpi ja hampaat näyttivät kuulemma nätisti...leikkimään ne olivat olleet koko ajan valmiita ja Toivo oli innostunut leikkimään Peikon kanssa.

Muita kasvattejani siellä ei ollut, mutta ymmärsin että paikalla oli kyllä sukulaisia, Lunan täysveljet Wunjo (Swifty's Bentley) ja Bono (Swifty's Bon Bon) sekä velipuolet äidin puolellta Nasco (Swifty's Diesel) ja Peikko (Swifty's E'Happy) sekä velipuoli isän puolelta Masi (Nalle-Haukun Xander). Paikalla oli kuulemma ollut myös O-pentueen isä Roope (Buffing Pilviparta). Kiitos Katille päivän raportoimisesta ja kuvista :)

Pinja

Toivo

Pinja

Masi (Nalle-Haukun Xander) Lunan velipuoli isän puolelta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti