Kennel Karvarallin

Karvarallin kennelissä pennut kasvavat lapsiperheen menossa mukana, tottuen kodin ääniin ja pieniin lapsiin. Pennut sosiaalistuvat arjessa mukana ja ne totutetaan päivittäin käsittelyyn. Pennut luovutetaan 7-8-viikkoisina rekisteröityinä, sirutettuina, eläinlääkärin tarkistamina ja 3 kertaa madotettuina. Tärkeintä minulle kasvatustyössäni on se, että jokainen meiltä lähtevä pentu saa juuri sille sopivan kodin. Tärkein asia ei siis ole tulokset ja tittelit, vaikka hieno lisä kasvattajalle ovatkin, vaan se että sekä koira että sen omistaja nauttivat toistensa seurasta ihan arkielämässä! Meillä ollaan vahvasti kotikoirapuolueen kannattajia :) anne.julkunen@hotmail.com Anne/Kennel Karvarallin puh: 050-5936878

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Toivon terveiset

Sain mukavaa meiliä, Karvarallin Poppaskonsti "Toivo" muutti lapsiperheeseen ja Sara 10 vee lähetti kuulumisia ja tädin ottamia kuvia. Olen muistakin saanut kuvia ja terveisiä, pitää keretä päivittää ne tänne.

Hei Anne, Elämäni Toivo on niin ihana että olen vieläkin ihmeissäni miten äiti suostui ostamaan koiran, aina äiti sanoi että myöhemmin sitten ja yhtenä iltana äiti kysyi: haluatko sä sen koiran ja lupaat hoitaa myös? Tietty mä halusin niin me sitten mentiin pentuja katsomaan ja ihan itse valitsin Toivon.

Toivo on ihan mahdottoman kiltti ja rauhallinen kun vertaa tätini koiraan Pinjaan joka on muuten Toivon sisko, sillä taitaa mennä välillä liian lujaa. Pelkään sen opettavan huonoja tapoja Toivolle. Toivo tekee tyhmyyksiä Pinjan kanssa mutta ei yksinään. Toivosta on hauskaa juosta ulkona vapaana ja leikkiä mun pikkusiskon ja -veljen kanssa. Toivo tykkää kun sitä halaa ja pussaa. Kynnet se antaa leikata niin ettei edes kiemurtele, tätini leikkaa aina Toivon kynnet. Harjannut olen melkein joka päivä vauvaharjalla ja Toivo tykkää siitä.

Me ollaan jo opeteltu vaikka mitä ja hihnassa kulkee upeasti, sen sisko Pinja ei edes osaa kulkea hihnassa, se vaan kiemurtelee.

Rokotusaika on jo tilattu. Me muuten kuljetaan usein autolla ja Toivo tykkää matkustaa ja on se leikkinyt jo monen eri koiran kanssa.

Kiitos Anne kun meillä on Toivo! Maailman paras koira!

Terveisin Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti