Kennel Karvarallin

Karvarallin kennelissä pennut kasvavat lapsiperheen menossa mukana, tottuen kodin ääniin ja pieniin lapsiin. Pennut sosiaalistuvat arjessa mukana ja ne totutetaan päivittäin käsittelyyn. Pennut luovutetaan 7-8-viikkoisina rekisteröityinä, sirutettuina, eläinlääkärin tarkistamina ja 3 kertaa madotettuina. Tärkeintä minulle kasvatustyössäni on se, että jokainen meiltä lähtevä pentu saa juuri sille sopivan kodin. Tärkein asia ei siis ole tulokset ja tittelit, vaikka hieno lisä kasvattajalle ovatkin, vaan se että sekä koira että sen omistaja nauttivat toistensa seurasta ihan arkielämässä! Meillä ollaan vahvasti kotikoirapuolueen kannattajia :) anne.julkunen@hotmail.com Anne/Kennel Karvarallin puh: 050-5936878

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Kohti ensimmäisiä näytelmiä

Pentuja on jo ilmoiteltu ensimmäisiin näytelmiin ja äitikoirakin on luvannut esiintyä taas piiiitkästä aikaa. Tällä hetkellä näyttää ja kuulostaa siltä että moni on innostunut näyttelyistä, loistavaa!

Tänään sain iloisia uutisia, P-pentueen Paimenpoika, kotoisasti Sero vaan on ollut ensimmäistä kertaa mätsärissä Mikkelissä. Ei ollut turha reissu ollenkaan!

Poikahan suoriutui mallikkaasti, kolmenkymmenen joukosta sinisten kolmoseksi, ensimmäinen pokaali ja ruusuke siis plakkarissa, onnea Sero ja koko perhe!

Sero, sinisten kolmas

Voittajan on helppo rentoutua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti