Kennel Karvarallin

Karvarallin kennelissä pennut kasvavat lapsiperheen menossa mukana, tottuen kodin ääniin ja pieniin lapsiin. Pennut sosiaalistuvat arjessa mukana ja ne totutetaan päivittäin käsittelyyn. Pennut luovutetaan 7-8-viikkoisina rekisteröityinä, sirutettuina, eläinlääkärin tarkistamina ja 3 kertaa madotettuina. Tärkeintä minulle kasvatustyössäni on se, että jokainen meiltä lähtevä pentu saa juuri sille sopivan kodin. Tärkein asia ei siis ole tulokset ja tittelit, vaikka hieno lisä kasvattajalle ovatkin, vaan se että sekä koira että sen omistaja nauttivat toistensa seurasta ihan arkielämässä! Meillä ollaan vahvasti kotikoirapuolueen kannattajia :) anne.julkunen@hotmail.com Anne/Kennel Karvarallin puh: 050-5936878

maanantai 18. helmikuuta 2013

Mennä heilahti yli puolenvuoden

Kuulkaahan kanssakulkijat, mitenhän tänne kerkeäisi kirjoitella useemmin... mistä sitä aikaa saikaan ostaa? Mä ostan, jos joku sitä mulle myy ;)

Ajatelkaas, Luna täyttää syksyllä jo viisi vuotta. Lunan ensimmäiset pennut, O-pentue ensi kuussa kaksi vuotta! Mökö, Jupe, Miisu ja Usva on jo niin "vanhoja". Mukavia tyyppejä kaikki. Miisulle on terveystarkkeja suunnitteilla. Toivotaan että sisaruksetkin käyvät luustokuvissa ja silmäpeilauksissa, polvetkin olisi hyä katsoa.

10. helmikuuta P-pentue täytti puolivuotta, vastahan oli elokuu ja odotettiin h-hetkeä. Schapeleirin aloituspäivänä kahdeksikko tuli maailmaan vaan ei suoraan leirille ;) Tosin niin reipasta porukkaa etten olisi ihmetellyt, vakka olisivat lähteneet leireilemään, kahdeksan elosalamahyrrää :D

Olen kuullut kivoja uutisia, O-pennuista puolet on ilmoittautunut tämän vuoden kesäleirille, lähtisikös loputkin puolet? P-pennuista tietooni on tullut myös että puolet on ilmottautunut leireilemään, saataiskos tästäki pentueesta loput puolet mukaan? Olis siistii kun kaikki kasvattini olisivat leirillä, kyllä hymy leviäisi yli korvien....muutakin sukua on kuulemma paikalla, näkisitte livenä niitäkin.

Olen jotain kesäohjelmaa tässä ajatustasolla pyöritellyt, palataan asiaan kun ajatukset tulee ulos asti ja pääsee toteutusasteelle....kotvasen voi kestää...

Kiitos vielä Aijalle ja P-pentueen palvelusväelle, olipas mahtavaa kun olimme kaikki koossa! Aija tulee kesäleirillekkin kouluttamaan toko aloittelijoille.

Ihanaa kun jaksatte soitella ja meillailla ja laitella kuvia. Osa P-pennuista on käynyt näyttelyharjoituksissa, osa käy pentukoulua, joku on maalaisprinsessa, joku käy mätsäreissä, aika moni on ilmoittautunut jo johonkin näytteyyn. Ihailtavan reipasta ja aktiivista väkeä!

Muutama kuvamuisto alla:

Pinja, Neela, Manta ja Toivo treenien jälkeen tammikuussa 2013

Ohitusharjoituksia hallilla tamikuussa 2013

Neela vasta kotiutuneena uuteen ihanaan perheeseensä. syksyllä 2012Ei kommentteja:

Lähetä kommentti