Kennel Karvarallin

Karvarallin kennelissä pennut kasvavat lapsiperheen menossa mukana, tottuen kodin ääniin ja pieniin lapsiin. Pennut sosiaalistuvat arjessa mukana ja ne totutetaan päivittäin käsittelyyn. Pennut luovutetaan 7-8-viikkoisina rekisteröityinä, sirutettuina, eläinlääkärin tarkistamina ja 3 kertaa madotettuina. Tärkeintä minulle kasvatustyössäni on se, että jokainen meiltä lähtevä pentu saa juuri sille sopivan kodin. Tärkein asia ei siis ole tulokset ja tittelit, vaikka hieno lisä kasvattajalle ovatkin, vaan se että sekä koira että sen omistaja nauttivat toistensa seurasta ihan arkielämässä! Meillä ollaan vahvasti kotikoirapuolueen kannattajia :) anne.julkunen@hotmail.com Anne/Kennel Karvarallin puh: 050-5936878

maanantai 17. maaliskuuta 2014

Pennut 1 vk

Pennut kasvaa hurjaa tahtia, jokaiselle tullut n.300 grammaa painonlisäystä viikossa. Eli melkolailla tuplanneet syntymäpainonsa. Maitoa siis Miisulla tosiaankin riittää. Toivottavasti pennut alkavat pian kävelemään, tai kohta ne eivät enää pysty :D Ainakaan tämä herra:


Herra Vannehame saa muutaman kerran lannetta pyöräyttää kun kävelemään alkaa :D Potra poika painoi sunnuntaina 686 grammaa. Näytti meille sitten kieltäkin että tissiä tänne vaan, kyllä minä syön!


Pilkkupylly on ollut pikkuisen maltillisempi, sen paino oli sunnuntaina 646 ja syntymäpaino 352.

Pilkkupyllyn komea profiili


Kasipallo oli kevyin pojista, paino 651 grammaa. Hienoja poikia kaikki!Tyttelit ovat kyllä myös hyvin pitäneet puolensa baarilla, Batman itse asiassa painoi 660 grammaa eli toiseksi eniten pennuista. Ennustan että tästä tytöstä kyllä tulee se kaikkein riiviöin, ei olisi millään tykännyt olla selällään kun sitä mahapuolta katseltiin että miten se napanuoran jälki on parantunut. Osasi ihan itse jo siivota tassuaankin. Oikein odotan kun ne alkavat liikkumaan että mihin tämä tyttö ehtiikään ;)

ei siitä nyt oikein meinannut kuvaakaan saada, tuleekohan siitä kova uimarikin?


mä EN halua olla näin!!!
Kaksi Täplää, joka syntyi ensimmäisenä oli nostanut painoaan "vain" 250 grammaa ja painoi 580.

kitarisaesittely :)

1+1 oli viimeisten tietojen mukaan pentuja vielä vapaana, ottakaa Anneen rohkeasti yhteyttä jos joku pennuista kiinnostaa!

Kaikki 1-viikkoiskuvat löytyvät täältä: 1-viikkoiskuvat

Annen puolesta Tuija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti