Kennel Karvarallin

Karvarallin kennelissä pennut kasvavat lapsiperheen menossa mukana, tottuen kodin ääniin ja pieniin lapsiin. Pennut sosiaalistuvat arjessa mukana ja ne totutetaan päivittäin käsittelyyn. Pennut luovutetaan 7-8-viikkoisina rekisteröityinä, sirutettuina, eläinlääkärin tarkistamina ja 3 kertaa madotettuina. Tärkeintä minulle kasvatustyössäni on se, että jokainen meiltä lähtevä pentu saa juuri sille sopivan kodin. Tärkein asia ei siis ole tulokset ja tittelit, vaikka hieno lisä kasvattajalle ovatkin, vaan se että sekä koira että sen omistaja nauttivat toistensa seurasta ihan arkielämässä! Meillä ollaan vahvasti kotikoirapuolueen kannattajia :) anne.julkunen@hotmail.com Anne/Kennel Karvarallin puh: 050-5936878

tiistai 4. maaliskuuta 2014

valmistaudutaan tulevaan :)

Jännät paikat alkaa olemaa meilläpäin, pentulaatikko kasattu ja tutkittu ihan koko karvaköörin voimin.
Miisu käynyt jo vähän testailemassa siellä laatikossa oloa.
Vielä ei aamulla ollut paniikin merkkejä, hyvin mielin voin vielä jättää koiruuden  mummin ja lasten kanssa kotiin, lähdin töihin vielä tekee viimeisen vuoron ennen synnytyslomaa.
Nyt vaan sitten vielä vähän odotellaan ja odotellaan ja tietty toivotaan parasta, kaikki menis hyvin ja ainakin kaikki varaajat saisi pennut.

1 kommentti: