Kennel Karvarallin

Karvarallin kennelissä pennut kasvavat lapsiperheen menossa mukana, tottuen kodin ääniin ja pieniin lapsiin. Pennut sosiaalistuvat arjessa mukana ja ne totutetaan päivittäin käsittelyyn. Pennut luovutetaan 7-8-viikkoisina rekisteröityinä, sirutettuina, eläinlääkärin tarkistamina ja 3 kertaa madotettuina. Tärkeintä minulle kasvatustyössäni on se, että jokainen meiltä lähtevä pentu saa juuri sille sopivan kodin. Tärkein asia ei siis ole tulokset ja tittelit, vaikka hieno lisä kasvattajalle ovatkin, vaan se että sekä koira että sen omistaja nauttivat toistensa seurasta ihan arkielämässä! Meillä ollaan vahvasti kotikoirapuolueen kannattajia :) anne.julkunen@hotmail.com Anne/Kennel Karvarallin puh: 050-5936878

maanantai 27. elokuuta 2012

Kilo täynnä

Pennut muutttivat eilen alakertaan. Reipas kahdeksikko viilettää menemään pitkin parkettia. Pennuilla on käytössä uusi pentula jossa on pentulaatikko yksi sivu avoinna, sanomalehteä parketin päällä ja kevythäkki avoinna. Ensimmäinen yö meni hyvin, Luna viihtyy lapsiensa kanssa hyvin alakerrassa vaikka me muu perhe nukumme yläkerrassa.

Kaikki pennut ovat reippaita ja hyvin tasavertaisia. Painot nousee kaikilla. Herra numero neljä rikkoi eilen ensimmäisenä kilon rajan. Äitikoira nirsoaa joissakin ruuissa. Täällä on kaikki hyvin. Alla muutama otos tältä päivältä. Paljon on pentuja totutettu käsittelyyn päivittäin ja tässä porukassa sosialistuu hyvin, tottuen kodin ääniin.

                                                                       Tyttö ykkönen
                                                 Tyttö kutonen päällä ja herra nelonen alla
Tyttö ykkönen ja herra vitonen
Herra kasi
Herra seiska
Tyttö kolmonen
Herra seiska
Herra kakkonen
Uninen tuijotus...
Kasassa on hyvä ja turvallinen nukkua...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti