Kennel Karvarallin

Karvarallin kennelissä pennut kasvavat lapsiperheen menossa mukana, tottuen kodin ääniin ja pieniin lapsiin. Pennut sosiaalistuvat arjessa mukana ja ne totutetaan päivittäin käsittelyyn. Pennut luovutetaan 7-8-viikkoisina rekisteröityinä, sirutettuina, eläinlääkärin tarkistamina ja 3 kertaa madotettuina. Tärkeintä minulle kasvatustyössäni on se, että jokainen meiltä lähtevä pentu saa juuri sille sopivan kodin. Tärkein asia ei siis ole tulokset ja tittelit, vaikka hieno lisä kasvattajalle ovatkin, vaan se että sekä koira että sen omistaja nauttivat toistensa seurasta ihan arkielämässä! Meillä ollaan vahvasti kotikoirapuolueen kannattajia :) anne.julkunen@hotmail.com Anne/Kennel Karvarallin puh: 050-5936878

sunnuntai 19. elokuuta 2012

Pennut viikon vanhoja

P- Pentue  8 vrk
Viikko sitten Luna synnytti kahdeksan hienoa pentua, neljä mustaa ja neljä tulevaa siniharmaata. Kaksi tytöistä on mustia ja yksi kirjava, loput pennuista ovat poikia eli kaksi mustaa ja kolme kirjavaa. Pentueen isä Sepi (Nalle-Haukun Zenith) oli syntyessään musta mutta nykyään komean harmaa.

Perjantaina 10.8 aamulla oli jo tapahtunut, kun me muut vasta herättiin, ensimmäinen pikku tyttö oli jo syntynyt. Siitä sitten seuraava ja seuraava ja jne jne tulivat parin tunnin välein, tuli valkomustaa ja mustaa ja mustaa....synnytys oli pitkähkö mutta Luna jaksoi hyvin.

Tällä erää pentuja on kaksi kertaa enemmän kuin viimeksi. Lunan ensimmäinen pentue syntyi 31.03.2011 joista meille kotiin jäi Miisu. Ensimmäinen pentue on hyvin tasainen ja mukavan luontoisia. 

Pienillä on ensimmäinen viikko elämää takana. Sekä äitikoira että pennut voivat hyvin. Kaikilla nousee painot hyvin. Syntymäpainot olivat 300 gramman molemmin puolin, hyvin tasaiselta vaikuttaa tämäkin pentue. Ketään pennuista ei tarvitse auttaa erikseen syömään, kaikki haistavat milloin maitoauto saapuu ja ovat hanakasti imemässä. Pentuja voi tiedustella: karvarallin@gmail.com / anne.julkunen@hotmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti