Kennel Karvarallin

Karvarallin kennelissä pennut kasvavat lapsiperheen menossa mukana, tottuen kodin ääniin ja pieniin lapsiin. Pennut sosiaalistuvat arjessa mukana ja ne totutetaan päivittäin käsittelyyn. Pennut luovutetaan 7-8-viikkoisina rekisteröityinä, sirutettuina, eläinlääkärin tarkistamina ja 3 kertaa madotettuina. Tärkeintä minulle kasvatustyössäni on se, että jokainen meiltä lähtevä pentu saa juuri sille sopivan kodin. Tärkein asia ei siis ole tulokset ja tittelit, vaikka hieno lisä kasvattajalle ovatkin, vaan se että sekä koira että sen omistaja nauttivat toistensa seurasta ihan arkielämässä! Meillä ollaan vahvasti kotikoirapuolueen kannattajia :) anne.julkunen@hotmail.com Anne/Kennel Karvarallin puh: 050-5936878

maanantai 3. kesäkuuta 2013

Viron reissaajat

Sain sunnuntaina Virosta uskomattoman mukavan puhelun, melkein kahvit väärässä kurkussa ;) Kiitti kauheasti palvelusväelle että jaksatte kulkea maailman turuilla kasvattieni kanssa! Pinja (taitaa tuntea parhaiten nimet Pinni, Pinniäinen, Hönni, Hönniäinen, Töhniäinen) ja Toivo olivat ekaa kertaa juniorikehässä ja aloittivat virallisen näyttelyuransa suoraan Eestin voittajasta. Puolalainen tuomari oli tykännyt että Toivo tarvii vielä massaa mut on varsin lupaava nuori uros, pää ja liikkeet olivat saaneet erityisesti kehuja. Toivo oli seisonut omaan ryhdikkääseen tapaansa niin ku kuvista näkyy. Pinniäisellä on tempperamenttia, oli tuomari sanonut. Kuraojien missi päräytti melkoisen potin :)

Kehässä oli yhteensä schapeja kahdeksan ja kaikki tuttuun tapaan suomalaisia joista kolme oli narttuja. Yksi nartuista oli avoimessa ja yksi valioissa, Pinja oli ainoa junnunarttu. Junnu-uroksia oli kaksi.

Pinniänen oli paras narttu ykkönen, sai siis erinomaisen kera SA:n, juniorisertin ja kruunuksi perämetsien kaunotar sai nimensä eteen kaksi titteliä Eestin juniorivoittaja -13 ja Eestin voittaja -13. Likka jätti valiokoirankin taakseen. Nyt on Karvarallien iso tili avattu ja uutta putkeen ;) Oliko se niin että vaatimattomuus kaunistaa? ;) Kauheesti viel onnea Pikku Pinnille!

Pinja, kuva: Katariina Keinänen
Toivo, kuva: Katariina Keinänen

Toivo, kuva: Katariina Keinänen


Vasemmalla ROP Pöccelö's Arjen ja oikealla VSP Karvarallin Pumpernkkeli, kuva: Katariina Keinänen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti