Kennel Karvarallin

Karvarallin kennelissä pennut kasvavat lapsiperheen menossa mukana, tottuen kodin ääniin ja pieniin lapsiin. Pennut sosiaalistuvat arjessa mukana ja ne totutetaan päivittäin käsittelyyn. Pennut luovutetaan 7-8-viikkoisina rekisteröityinä, sirutettuina, eläinlääkärin tarkistamina ja 3 kertaa madotettuina. Tärkeintä minulle kasvatustyössäni on se, että jokainen meiltä lähtevä pentu saa juuri sille sopivan kodin. Tärkein asia ei siis ole tulokset ja tittelit, vaikka hieno lisä kasvattajalle ovatkin, vaan se että sekä koira että sen omistaja nauttivat toistensa seurasta ihan arkielämässä! Meillä ollaan vahvasti kotikoirapuolueen kannattajia :) anne.julkunen@hotmail.com Anne/Kennel Karvarallin puh: 050-5936878

sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Erinomaiset sisarukset

Toivo ja Pinni avasivat tänään Hämeenlinnassa, Kapakanmäellä Suomen puolen viralliset näyttelyt. Schapeja oli yhteensä kahdeksan joista uroksia oli kolme ja niistä kaksi oli junnuja. Toivo nappasi junnuissa luokkavoiton ja Pinni oli luokkansa toinen, siinäkin luokassa oli kaksi junnua. Isosti taas kiitos kun jaksatte kulkea kauhukaksikon kanssa ;)

30.06.2013 Hämeenlinna, tuomari: Tapio Eerola, Suomi


Karvarallin Poppaskonsti (Toivo) Juk ERI 1

Oikeat mittasuhteet, hyvä pää, suuret oikein sijouttuneet silmät, kevyt rintakehä, hyvät kulmaukset, oikea turkin laatu mutta turkkki on jo tässä iässä perin runsas, liikkuu erittäin hyvin, moitteeton askelpituus.


 Karvarallin Pumpernikkeli (Pinni) Juk ERI 2

10 kk, mittasuhteiltaan oikea, hyvä pää, oikein sijoittuneet silmät, ikään sopiva rintakehän vahvuus, tasapainoiset kulmaukset, oikea turkin laatu, askelpituus hyvä mutta liikuntaa vaikea arvostella koiran vilkkaan tempperamentin vuoksi.Pinni kävi näyttelyn jälkeen Tuulosen Mustissa ja Mirrissä studiokuvauksessa, kuvat saapuvat noin parin viikon päästä. Juoksuevakko päättyy ja Pinni palaa omaan kotsaan ja vaihtariveli omaansa. Nyt on enää sisaruksista Manta juoksunsa juoksematta...Ei kommentteja:

Lähetä kommentti