Kennel Karvarallin

Karvarallin kennelissä pennut kasvavat lapsiperheen menossa mukana, tottuen kodin ääniin ja pieniin lapsiin. Pennut sosiaalistuvat arjessa mukana ja ne totutetaan päivittäin käsittelyyn. Pennut luovutetaan 7-8-viikkoisina rekisteröityinä, sirutettuina, eläinlääkärin tarkistamina ja 3 kertaa madotettuina. Tärkeintä minulle kasvatustyössäni on se, että jokainen meiltä lähtevä pentu saa juuri sille sopivan kodin. Tärkein asia ei siis ole tulokset ja tittelit, vaikka hieno lisä kasvattajalle ovatkin, vaan se että sekä koira että sen omistaja nauttivat toistensa seurasta ihan arkielämässä! Meillä ollaan vahvasti kotikoirapuolueen kannattajia :) anne.julkunen@hotmail.com Anne/Kennel Karvarallin puh: 050-5936878

lauantai 19. tammikuuta 2013

Karvarallien peeärrää

Sain tänään iloisia uutisia, kaksi Karvarallin P-pentua oli ollut edustamassa Asikkalassa mätsärissä. Pinja (Karvarallin Pumpernikkeli) oli esiintynyt vilkkaasti ja saanut reippaan ja vilkkaan pennun "tittelin". Toivo (Karvarallin Poppaskonsti) veti kuulemma siskonsa luokse pentukehässä ja molemmat keräsivät kokemusta.

Lapsi ja koirakisassa parivaljakko Sara & Toivo tulivat neljänsiksi. Varsin iloisia uutisia siis! Huomenna pitäisi olla koko P-pentue paikalla jos ei tule viime hetken peruuntumisia. Tiedossa on P-pentueen tapaaminen, hieman koulutusta, pennun käsittelyä ja huveja. Huomiseen siis!

Vuoron odottelua, Sara & Toivo

Maneesissa odotuksen tunnelmaa...

Neljännellä palkintopallilla!


Toivo (Karvarallin Poppaskonsti)

Palkintokassissa oli ollut herkkuja molemmille...

Sara, Toivo & Pinja 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti