Kennel Karvarallin

Karvarallin kennelissä pennut kasvavat lapsiperheen menossa mukana, tottuen kodin ääniin ja pieniin lapsiin. Pennut sosiaalistuvat arjessa mukana ja ne totutetaan päivittäin käsittelyyn. Pennut luovutetaan 7-8-viikkoisina rekisteröityinä, sirutettuina, eläinlääkärin tarkistamina ja 3 kertaa madotettuina. Tärkeintä minulle kasvatustyössäni on se, että jokainen meiltä lähtevä pentu saa juuri sille sopivan kodin. Tärkein asia ei siis ole tulokset ja tittelit, vaikka hieno lisä kasvattajalle ovatkin, vaan se että sekä koira että sen omistaja nauttivat toistensa seurasta ihan arkielämässä! Meillä ollaan vahvasti kotikoirapuolueen kannattajia :) anne.julkunen@hotmail.com Anne/Kennel Karvarallin puh: 050-5936878

maanantai 24. joulukuuta 2012

Hyvää Joulua


Anteeksi nämä arjen kiireet ja joulun tuoma oma lisä tähän kaiken päälle. Manta kasvaa ja kehittyy, on samaa kokoluokkaa ku sisarensakin. Pysytään seurantalinjalla osittain sulkeutuneen PDA:n vuoksi, ainakin tällä hetkellä. 

Osa P-pennuista on käynyt meitä tervehtimässä ja Luna välil huokaa, apua tuoko ne takas noita...

Ihanaa ja rentouttavaa Joulun aikaa kaikille kasvateilleni omistajineen! Onnea tulevaan vuoteen 2013 ja yritetään saada tapaaminen järjestettyä alkuvuodesta!

Karvarallin Pumpernikkeli
Kati lähetti minulle kuvan Pinjasta kuvan jossa tyttö möyrii pitkin lumista tietä. Tämän kuvan myötä kuljemme kohti seuraavaa vuotta...uusin kujein kohti seuraavaa vuotta ja toivotaan että näemme näitäkin pentuja näyttelykehissä ja harrastuskentillä mutta ennen kaikkea minulle on tärkeää että jokainen on rakastettu perheenjäsen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti