Kennel Karvarallin

Karvarallin kennelissä pennut kasvavat lapsiperheen menossa mukana, tottuen kodin ääniin ja pieniin lapsiin. Pennut sosiaalistuvat arjessa mukana ja ne totutetaan päivittäin käsittelyyn. Pennut luovutetaan 7-8-viikkoisina rekisteröityinä, sirutettuina, eläinlääkärin tarkistamina ja 3 kertaa madotettuina. Tärkeintä minulle kasvatustyössäni on se, että jokainen meiltä lähtevä pentu saa juuri sille sopivan kodin. Tärkein asia ei siis ole tulokset ja tittelit, vaikka hieno lisä kasvattajalle ovatkin, vaan se että sekä koira että sen omistaja nauttivat toistensa seurasta ihan arkielämässä! Meillä ollaan vahvasti kotikoirapuolueen kannattajia :) anne.julkunen@hotmail.com Anne/Kennel Karvarallin puh: 050-5936878

perjantai 26. lokakuuta 2012

Kiitos ja Anteeks

SIIS Anteeks kaikille kanssamatkustajille ja muille lukijoille ku en oo kerenny päivittelemään sivuja. Ja Kiitos kärsivällisyydestä... Kiitos Katille päivityksistä ja Saralle ISO  kiitos kirjeestä.

Kuulumisiin sitten
Kaikilla pennuilla tuntuu menevän mukavasti, ovat kotiutuneet hyvin ja ruoka maistuu reilusti.

Pastori jäi kuin jäikin Pastoriksi, ei huono nimi ollenkaan :)

Serolla (Paimenpoika) elämä sujuu mallikkaasti, kova poika kuulemma komentamaan :)
Pentukurssillekin on menossa, kiva.


Hero mennä porskuttaa.

 Hero (Paspartuu) ja Jippo (Hästängens Aldrig Ger Jag Upp) vauhdissaNeelan (Peikkotyttö) ja Väinön (Päällikkö) kuvia ei mulla vielä olekkaan, ehkä sitten joskus.... Mutta hyvin niilläkin menee :)
Pinjan (Pumpernikkeli)  ja Toivon (Poppaskonsti) kuulumisia Katin onkin laittanut jo aiemmin.


No sitten meijän MANTA (Pompannappi) Siis hänhän jäi sittenkin meille kotiin. Osittain sulkeutunut pda on diagnosoitu ja näillä eväillä mennää etiäppäin ja katotaan kuin sydän pelaa :)

(Tarkkana joku varmaa huomas et Manta nimeä käytettiin alussa peikkotytöstä kun kuvittelin hänen jäävän meidän laumaan, mut niin ne tilanteet muuttuu.....)
Tovi menee ku taas kerkiän tänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti