Kennel Karvarallin

Karvarallin kennelissä pennut kasvavat lapsiperheen menossa mukana, tottuen kodin ääniin ja pieniin lapsiin. Pennut sosiaalistuvat arjessa mukana ja ne totutetaan päivittäin käsittelyyn. Pennut luovutetaan 7-8-viikkoisina rekisteröityinä, sirutettuina, eläinlääkärin tarkistamina ja 3 kertaa madotettuina. Tärkeintä minulle kasvatustyössäni on se, että jokainen meiltä lähtevä pentu saa juuri sille sopivan kodin. Tärkein asia ei siis ole tulokset ja tittelit, vaikka hieno lisä kasvattajalle ovatkin, vaan se että sekä koira että sen omistaja nauttivat toistensa seurasta ihan arkielämässä! Meillä ollaan vahvasti kotikoirapuolueen kannattajia :) anne.julkunen@hotmail.com Anne/Kennel Karvarallin puh: 050-5936878

perjantai 5. lokakuuta 2012

Muistakaa seurata yhdistyksen sivuja

Suomen Schapendoes ry:n syyskokous lähenee ja kaikki muu tarpeellinen tapahtuma ym tieto löytyy rotuyhdistyksen sivuilta ja sunnuntaina alkaa ilmoittautuminen kesäleirille. Itse en ole yhdistyksen kesäleirillä koskaan käynyt mutta kaikki niitä kehuu ja siellä tapaa rotukavereita sekä mahdollisuus tutustua uusiin lajeihin tai vai hengailla, ottaa loman kannalta. Tänä vuonna ollut Kiva koirakansalainen testi oli suosittu ja kasvateistani ainakin Pinja ja Toivo on luvannut osallistua siihen ensi vuonna, toivottavasti muutkin. Testistä löytää lisää Kivateamin sivuilta sekä Schapendoes-lehdestä 03/2012. Lähtekäähän Karvarallit leireilemään!


Suomen Schapendoes ry:n kotisivut


                           Schapendoes kesäleiri 2013


On tullut aika suunnata katseet kohti tulevaa kesää 2013, perinteinen kesäleiri järjestetään Sysmässä, http://www.campinsysma.fi 2-4.8.2013

Majoitus tapahtuu neljän hengen leirintämajoissa, tarvittaessa voi vuokrata majan kokonaan omaan käyttöönsä (ilmoita tästä ilmoittautuessasi leirille, ole nopea kaikille ei riitä majaa omaan käyttöön). Leirin hinta on 60 e/hlö majoituessasi neljän hengen majassa, ruuat kuuluvat hintaan sekä sauna lauantai-iltana.

Alueella on uudenkarheat huoltotilat. Matkailuauto- ja telttapaikkojen hinnat: perusmaksu n 14 e/vrk + 4 e/hlö, lapset alle 15 v n. 1 e/vrk. Sähkö 4 e/vrk.

Erityisruokavaliosta tulee mahdollisesti erillisveloitus, muistathan ilmoittaa erityisruokavalioistasi jo leiripaikkaa varatessasi.

Leirin ohjelma:

Perjantai: Saapuminen n klo 16, RunRun Scahpe kilpailu - voittaja loimitetaan, Match Show: teemaluokin heiluvin häntä, nauravin naama ja näyttävimmät liikkeet, klo 19-21 Barf-luento, luennoitsijana Heidi Rubin, illalla leikkimielisiä kilpailuja ja mukavaa yhdessäoloa.

Lauantai: Toko - kouluttajana Marko Vuorenmaa, Kiva koirakansalainen testi, näyttelykoulutusta halukkaille, arpajaiset, leikkimielisiä kilpailuja, sauna ja illanistujaiset sekä arpajaiset (muistakaa tuoda arpajaisvoittoja mukananne)

Sunnuntai: Toko ja epäviralliset tokokokeet ulkopuolisin tuomarein - luokat: , mölli, ALO, AVO, VOI ja EVL, epävirallinen tokokoulutus on osa koulutusta - jokainen saa kirjallisen arvion. Tuomarina Aija Valli ja liikkurina Marko Vuorenmaa.

Huomioithan: Kiva koirakansalainen testiin mahtuu 10 koiraa sekä tokoon 15 koiraa/ per päivä - molempiin tulee ilmoittautua erikseen, myös luennolle tulee ilmoittautua etukäteen. Match Showhun ilmoittaudutaan paikan päällä,

Hinnat: Leiri 60 e/hlö, Kiva koirakansalainen testi 8 e/koira, toko n. 25 /e per pv/koira (riippuu osallistujien määrästä), luento 5-15 e/hlö (riippuu osallistujien määrästä). Match Show 4 e/koira ja 2 e/lapsi&koira, Päiväkävijät 15 e/pv/hlö ja ruuat päälle. Aamupala kustantaa 6.5 e/krt ja lounas 10-12 e/krt/hlö, Lapset alle 12v. ruokailevat puoleen hintaan. (päiväkävijät muistakaa ilmoittaa aiotteko syödä).

Leirille on varausmaksu 25e leiri / hlö jota ei palauteta jos peruu tulonsa. Varausmaksu maksetaan leirille ilmoittautumisen yhteydessä. Huomioittehan että paikan puolesta hintoihin voi tulla ensi vuodelle 1-2 euron hinnan korotuksia. Huom! perjantaina ei ole päiväleirimaksua!

Ilmoittautuminen: kati.kontula (a) gmail.com välisenä aikana 07.10.2012-30.05.2012

Kaikki ovat erittäin tervetulleita mukaan harrastamaan yhdessä, viettämään aikaa mukavassa seurassa. Jokaiselle joka ei ole halukas harrastamaan tiedoksi leirillä on muutakin ohjelmaa ja vapaamuotoinen hengailu on myös mukavaa. Oiva tilaisuus tutustua schapeväkeen ja päästä vaihtamaan ajatuksia muiden kanssa sekä koirille uusia sosiaalisia kontakteja.

Tervetuloa iloiseen schapeporukkaan leireilemään Sysmään! Leiriterkuin Kati Kontula

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti