Kennel Karvarallin

Karvarallin kennelissä pennut kasvavat lapsiperheen menossa mukana, tottuen kodin ääniin ja pieniin lapsiin. Pennut sosiaalistuvat arjessa mukana ja ne totutetaan päivittäin käsittelyyn. Pennut luovutetaan 7-8-viikkoisina rekisteröityinä, sirutettuina, eläinlääkärin tarkistamina ja 3 kertaa madotettuina. Tärkeintä minulle kasvatustyössäni on se, että jokainen meiltä lähtevä pentu saa juuri sille sopivan kodin. Tärkein asia ei siis ole tulokset ja tittelit, vaikka hieno lisä kasvattajalle ovatkin, vaan se että sekä koira että sen omistaja nauttivat toistensa seurasta ihan arkielämässä! Meillä ollaan vahvasti kotikoirapuolueen kannattajia :) anne.julkunen@hotmail.com Anne/Kennel Karvarallin puh: 050-5936878

perjantai 28. syyskuuta 2012

Ensimmäiset P-pennut on maailmalla

Karvarallin P-pentue

Ylhäältä vasemmalta Pastori, vieressä Paimenpoika, Pastorin alapuolella Pompannappi ja viressä Poppaskonsti, Pompannapin alapuolella Pumpernikkeli ja viedessä Paspartuu, alla Peikkotyttö ja vieressä Päällikkö. Kuvat Kati Kontula

No niin se seittemän viikkoa sitten meni ja ekat pennut on jo maailmalla. Pompannappihan tosiaan jää kotiin ja odottelemaan aikaa sydänlääkärille, jotta saamme tietoa enemmän.

Paspartuu eli Hero lähti uuteen kotiinsa, perheen ainoaksi koiraksi, pari marsua löytyy. Perheessä on kyllä ollut aiemmin schapendoes. Rotu ei siis ole perheelle uusi ja he saivat pentutestauksen valossa hyvinkin potentiaalisen harrastuskoiran, aika näyttää näkyykö tätä poikaa harrastuskentillä. Hero jäi asumaan Lahteen.

Poppaskonsti eli Toivo lähti iltapäivällä lapsiperheeseen jossa nuorin lapsista täyttää juuri vuoden ja toiseksi nuorin on alle kolme vee ja vanhin Sara jonka harrastuskaveriksi Toivo lähti, täyttää pian 11 vee. Toivolle on plussaa ku on elänyt lapsiperheessä ja samanlaiseen mylläkkään muutti. Tällekkään perheelle rotu ei ole uusi tuttavuus, koska lasten tädillä on schapeja ennestään jo usemapi ja tästäkin pentueesta yksi muuttaa heille (Pumpernikkeli). Toivoa tullaan näkemään näyttelyissä ja on Toivo jo menossa ensi kesän kesäleirillekkin. Toivo asuu nyt Vääksyssä.

Paimenpoika eli Sero matkusti tänään Mikkeliin todella miellyttävään perheeseen, kahden aikuisen perhekoiraksi, mutta ehkä me näemme Seroakin joissakin tapahtumissa. Tälle perheelle Sero on ensimmäinen schapendoes mutta rotuun he ovat tutustuneet jo pidemmän aikaan ja tarkaan.

Pastoria tultiin tänää katsomaan ja kappas vaan miten kävi, Pastori hurmasi saarnamiehen varmuudella uudet omistajansa ja lähti kohti Lohjaa mukavaan perheeseen.  Tässäkin perheessä on ollut aiemmin schapendoes josta aika vasta jätti ja juoksee vapaana poikana nyt vihreillä niityillä. Pastori lähti reippaasti uuden perheensä matkaan.

Päällikkö  lähtee viikon päästä. Päällikkö jää Lahteen, ja on omistajalleen ensimmäinen koira mutta schapendoes rotuna jonkun verran tuttu, Päälliköllä on uudessa kodissa kaverina kissa..

Peikkotyttö eli Neela lähtee reilun viikon päästä lähes kolmivuotiaan schapetytön kaveriksi. Tätä tyttöä tullaan näkemään aivan varmasti monessa harrastuksessa ja näyttelyissä, ja eri tapahtumissa. Perhe on erittäin aktiivien harrastamaan, käy koulutuksissa ja kesäleireillä.

Pumpernikkeli eli Pinja  muuttaa maanantaina Kurhilaan isoon koiralaumaan, viidenneksi koiraksi joista kolme on schapeja Pinjan lisäksi. Pinjaa tullaan näkemään näyttelyissä, harrastuskentillä ja kesäleireillä. Eiköhän Pinjakin pääse paimeneen aivan kuin perheen muutkin schapet ovat päässeet. Perheessä on sekä uroksia että narttuja.

Kaikki pennut saivat niin ihanat kodit, etten voi muuta kuin olla tyytyväinen!!!

Vaikka Pompannapilla sivuääni sydämessä kuuluu niin olen todella tyytyväinen tähän yhdistelmään. Pentuna lupaavia, toivottavasti myös aikuisena...aika näyttää pikässäjuoksussa kasvatustyöni tuloksen. Vielä ei voi liputtaa ja ylpistyä, nöyrin mielin etiäpäin...

Pompannappi voi hyvin ja toivotaan ettei sivuääni ole vakava vaan häviävää laatua. Jaksaa leikkiä kuin muut, ulkoilla ja ei se erotu kuin muuten ehkä että on rauhallisempi kuin muut pennut, paino nousee ja ruoka maistuu.

Kiitos kaikille ihanille pennunostajille! Soitelkaa muutaman päivän päästä miten yhteiselo on lähtenyt käyntiin ja muistakaa soittaa saa koska vaan! Muutaman kanssa jo illalla soiteltiin...

Jokainen ostaja sai/saa mukaansa pentuoppaan, muutaman opaslehtisen, pedin jossa on emän tuoksu (tuomaan turvaa ensimmäisiin päiviin uudessa kodissa), narulelun, pentutestin tulokset ja tulkinnan, eläinlääkärin todistuksen sekä Royal Caninin pentupakkauksen. Kaikki pennut on asianmukaisesti madotettu. Muistakaa rokottukset 12 viikon iässä!

Liitän pentuejäseniksi ne, jotka eivät ennestään kuulu Suomen Scahpendoes ry:hyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti