Kennel Karvarallin

Karvarallin kennelissä pennut kasvavat lapsiperheen menossa mukana, tottuen kodin ääniin ja pieniin lapsiin. Pennut sosiaalistuvat arjessa mukana ja ne totutetaan päivittäin käsittelyyn. Pennut luovutetaan 7-8-viikkoisina rekisteröityinä, sirutettuina, eläinlääkärin tarkistamina ja 3 kertaa madotettuina. Tärkeintä minulle kasvatustyössäni on se, että jokainen meiltä lähtevä pentu saa juuri sille sopivan kodin. Tärkein asia ei siis ole tulokset ja tittelit, vaikka hieno lisä kasvattajalle ovatkin, vaan se että sekä koira että sen omistaja nauttivat toistensa seurasta ihan arkielämässä! Meillä ollaan vahvasti kotikoirapuolueen kannattajia :) anne.julkunen@hotmail.com Anne/Kennel Karvarallin puh: 050-5936878

maanantai 4. maaliskuuta 2013

Lisää viikonlopun kuvia

Toivo melkein 7 kk

Toivo ja Peikko (Swifty's E'Happy) Lunan velipuoli painivat.

Sama kaksikko painii.

Vasemmalla näkyy Helmiä vähän (Helmin Laku-äiti "Lumikuono Viva Balumba on P-pentueen mummo), Pompula (Trasseli Eloveena) sekä karvarallit Toivo ja Pinja Katin kanssa.
Suuuuri kiitos Kallisen Jennalle näistä Lopella otetuista kuvista! Nää kuvat on siis vime viikonlopun tapahtumasta josta viime kirjoitukses kirjoitinkin.

Alla kuvia Neelasta 03.02.2013, Neela ja Dana (Aurinkokeijun Pikku-Pilvetär) olivat käyneet juoksemassa jäällä. Kiitos Karoliina ja Teemu kuvista!

Neela melkein 7 kuukautta

Neela

Neela ja Dana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti