Kennel Karvarallin

Karvarallin kennelissä pennut kasvavat lapsiperheen menossa mukana, tottuen kodin ääniin ja pieniin lapsiin. Pennut sosiaalistuvat arjessa mukana ja ne totutetaan päivittäin käsittelyyn. Pennut luovutetaan 7-8-viikkoisina rekisteröityinä, sirutettuina, eläinlääkärin tarkistamina ja 3 kertaa madotettuina. Tärkeintä minulle kasvatustyössäni on se, että jokainen meiltä lähtevä pentu saa juuri sille sopivan kodin. Tärkein asia ei siis ole tulokset ja tittelit, vaikka hieno lisä kasvattajalle ovatkin, vaan se että sekä koira että sen omistaja nauttivat toistensa seurasta ihan arkielämässä! Meillä ollaan vahvasti kotikoirapuolueen kannattajia :) anne.julkunen@hotmail.com Anne/Kennel Karvarallin puh: 050-5936878

tiistai 12. maaliskuuta 2013

Terkkui Pastorilta

Täähän on yhtä juhlaa...P-pentueen Sepi-isä (Nalle-Haukun Zenith) täyttää tänään kolme vuotta. Onnea Sepille koko orkesterilta! Apuva...olenko muistanut aiemmin manita, O-pentueen isä Roope (Buffing Pilviparta) täytti tammikuussa kunnioitettavat pyöreät vuodet, täysi kymppi!

Kiitos Lauralle alla olevista kuvista! Kuvissa Pastori seitsemän kuukautta. Ihanaa kun jaksatte muistaa mua ja saan kuvia kasvateistani!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti