Kennel Karvarallin

Karvarallin kennelissä pennut kasvavat lapsiperheen menossa mukana, tottuen kodin ääniin ja pieniin lapsiin. Pennut sosiaalistuvat arjessa mukana ja ne totutetaan päivittäin käsittelyyn. Pennut luovutetaan 7-8-viikkoisina rekisteröityinä, sirutettuina, eläinlääkärin tarkistamina ja 3 kertaa madotettuina. Tärkeintä minulle kasvatustyössäni on se, että jokainen meiltä lähtevä pentu saa juuri sille sopivan kodin. Tärkein asia ei siis ole tulokset ja tittelit, vaikka hieno lisä kasvattajalle ovatkin, vaan se että sekä koira että sen omistaja nauttivat toistensa seurasta ihan arkielämässä! Meillä ollaan vahvasti kotikoirapuolueen kannattajia :) anne.julkunen@hotmail.com Anne/Kennel Karvarallin puh: 050-5936878

sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Manta ilostui siskostaan

Pinja oli tänään Lahden KV:ssä Rotunsa paras pentu. Uroksia ei ollut pentuluokassa ollenkaan ja narttupentuja oli kolme. Tuomarina oli rotumme erikoistuomari Rony Doedijns Hollannista. Tuntui tykkäävän kevyistä schapeista. Pinja sai upean arvostelun erikoistumarilta. Seuraavaksi junnukehiä kohti....Onnea Pinniäinen jälleen kerran!

Näyttelyn jälkeen Pinja toi palvelusväen meille kyläilemään ja voi että Manta ilostui kun siskolikka saapui leikkimään vaikka ensin keskittyikin syömään vaan hyvin kypsynyttä luuta...Manta oli kovin lentäväisellä ja kuvattavalla tuulella.

Manta

Miisu takana, Manta edessä.

Miisu

Manta

Pinja

Sona

Manta

Miisu ja Manta

Manta

Manta

Manta

Manta

Manta

Manta

Manta

Manta


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti