Kennel Karvarallin

Karvarallin kennelissä pennut kasvavat lapsiperheen menossa mukana, tottuen kodin ääniin ja pieniin lapsiin. Pennut sosiaalistuvat arjessa mukana ja ne totutetaan päivittäin käsittelyyn. Pennut luovutetaan 7-8-viikkoisina rekisteröityinä, sirutettuina, eläinlääkärin tarkistamina ja 3 kertaa madotettuina. Tärkeintä minulle kasvatustyössäni on se, että jokainen meiltä lähtevä pentu saa juuri sille sopivan kodin. Tärkein asia ei siis ole tulokset ja tittelit, vaikka hieno lisä kasvattajalle ovatkin, vaan se että sekä koira että sen omistaja nauttivat toistensa seurasta ihan arkielämässä! Meillä ollaan vahvasti kotikoirapuolueen kannattajia :) anne.julkunen@hotmail.com Anne/Kennel Karvarallin puh: 050-5936878

maanantai 6. toukokuuta 2013

Onnea Pastori

Paavi itse päätti P-pentueen pentunäyttelyt upeasti olemalla viime viikonloppuna Tampereen KV:ssä VSP-pentu. Onnea Pastori ja kotijoukot! Jokainen pentu pyörähti ainakin kerran näyttelyssä ja kukaan ei tullut kehästä pois kertaakaan ilman kunniapalkintoa, huikeaa! Kiitos että jaksatte olla aktiivisia!

Pastori ja voittopotti Veli-Pekka Kumpumäen kehästä.

Karvarallin Pastori ja Laura Tampereen KV:ssa
 

Pentunäyttelyiden jälkeen jatkuu matka kohti uusia seikkailuja! Muutama on ainakin lähdössä Viroon näytille ja kotimaan näyttelyitäkin on kuulemma suunnitteilla :) Kesäleirille ja paimeneenkin on menijöitä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti