Kennel Karvarallin

Karvarallin kennelissä pennut kasvavat lapsiperheen menossa mukana, tottuen kodin ääniin ja pieniin lapsiin. Pennut sosiaalistuvat arjessa mukana ja ne totutetaan päivittäin käsittelyyn. Pennut luovutetaan 7-8-viikkoisina rekisteröityinä, sirutettuina, eläinlääkärin tarkistamina ja 3 kertaa madotettuina. Tärkeintä minulle kasvatustyössäni on se, että jokainen meiltä lähtevä pentu saa juuri sille sopivan kodin. Tärkein asia ei siis ole tulokset ja tittelit, vaikka hieno lisä kasvattajalle ovatkin, vaan se että sekä koira että sen omistaja nauttivat toistensa seurasta ihan arkielämässä! Meillä ollaan vahvasti kotikoirapuolueen kannattajia :) anne.julkunen@hotmail.com Anne/Kennel Karvarallin puh: 050-5936878

maanantai 20. lokakuuta 2014

Pentulaatikon kasaukseen...

Tänään olisi tarkoitus laittaa pentulaatikko kasaan ja vällyt valmiiks tulevaa varten.

Lunan "laskettuaika" koittaa tässä viikonlopun tienoilla. Ennenkin synnyttäneenä Luna kyllä tietää mitä tuleman pitää, rouva astelee jo kovin hissukseen. Ruoka kuitenkin vielä maistuu!
Vähän tulevaa synnytystä varjostaa tyttöjen kennelyskä, joka alkaa olemaa jo onneksi voiton puolella. Toivotaan parasta että kaikki menis hyvin.

                               "Valtava maha pullollaan,  täynnä ihanaisia pikku penneleitä"  
                        
                                         
                                        


Luna ja Vimmu (miisun tytär)
muistutukseks Tuijan arkistoista...


 
 
 
 
Muutama äärettömän huono kuva soramontulta
 
Voi mutalieju

Ai meitäkö siel huutelet?

Hiukka mäkireeniä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti