Kennel Karvarallin

Karvarallin kennelissä pennut kasvavat lapsiperheen menossa mukana, tottuen kodin ääniin ja pieniin lapsiin. Pennut sosiaalistuvat arjessa mukana ja ne totutetaan päivittäin käsittelyyn. Pennut luovutetaan 7-8-viikkoisina rekisteröityinä, sirutettuina, eläinlääkärin tarkistamina ja 3 kertaa madotettuina. Tärkeintä minulle kasvatustyössäni on se, että jokainen meiltä lähtevä pentu saa juuri sille sopivan kodin. Tärkein asia ei siis ole tulokset ja tittelit, vaikka hieno lisä kasvattajalle ovatkin, vaan se että sekä koira että sen omistaja nauttivat toistensa seurasta ihan arkielämässä! Meillä ollaan vahvasti kotikoirapuolueen kannattajia :) anne.julkunen@hotmail.com Anne/Kennel Karvarallin puh: 050-5936878

keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Herttuatar vielä vailla kotia!!!!

HERTTUATAR ETSII VIELÄ OMIAAN....


Muut pentuset lähtivät lauantaina/sunnuntaina uusiin koteihin.
Perään olen soitellut mut kaikilla tuntuu olevan kaikki hyvin, muutamalla ensimmäisen yön ikävöintiä lukuun ottamatta :)


Ykköstyttö lähti Porvooseen, aiemminkin schapendoksia omistaneen pariskunnan luokse.
Tytön kutsumanimeksi tuli MINTTU.

Eläinlääkärin pöydällä, reipas tyttö ei edes inahtanut kun siru laitettiin niskaan.
taistelutahtoakin löytyy :)
vaanitaan....

Vannehame on nykyään HIPPIE, hänhän pääsi ainoaksi koiraksi Helsinkiin.

komea Hulpertti
Jipiii, oksa!
Boltin tassu suussa :D


Batman eli Herttuatar... Tämä narttu vielä omaa kutsumanimeä vailla!!  Voisitko juuri sinä tarjota hänelle  rakastavan kodin?  Yritän itse olla kiintymättä tuohon ihanuuteen, meille jäisi ehdottomasti muuten, mutta 4 aikuista koiraa on jo vähän liikaa/tarpeeksi :) Reipas ja vauhdikas narttu, hieno pikkukoiran alku moneen menoon!Pilkkupylly alias BOLT asustaa Tampereella, harrastavassa perheessä schapparin pikkuveljenä.

riehutaan veikan kanssa
alle jäit!

Kasipalloa kutsutaan nimellä TUISKU. Tuisku poika jäikin Lahtee, perhepiiristä löytyy lapsia ja kissoja että vauhtia piisaa.

Tuisku ei oikein tuosta poseeraamisesta välitä, ei millään saatu hyvään asentoon :)
leikitään siskon kanssa
yhtä jalkaa isin kanssa <3

Olen kyllä itse tosi tyytyväinen näihin pentuihin ja onnellinen että löytyi noille neljälle loistavat kodit! Vielä Herttuatar kun saa omansa, niin kaikki hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti