Kennel Karvarallin

Karvarallin kennelissä pennut kasvavat lapsiperheen menossa mukana, tottuen kodin ääniin ja pieniin lapsiin. Pennut sosiaalistuvat arjessa mukana ja ne totutetaan päivittäin käsittelyyn. Pennut luovutetaan 7-8-viikkoisina rekisteröityinä, sirutettuina, eläinlääkärin tarkistamina ja 3 kertaa madotettuina. Tärkeintä minulle kasvatustyössäni on se, että jokainen meiltä lähtevä pentu saa juuri sille sopivan kodin. Tärkein asia ei siis ole tulokset ja tittelit, vaikka hieno lisä kasvattajalle ovatkin, vaan se että sekä koira että sen omistaja nauttivat toistensa seurasta ihan arkielämässä! Meillä ollaan vahvasti kotikoirapuolueen kannattajia :) anne.julkunen@hotmail.com Anne/Kennel Karvarallin puh: 050-5936878

perjantai 11. huhtikuuta 2014

Ulkoilemassa ja posekuvayritykset

Me ollaan nyt parina päivänä käyty tutustumassa avaraan maailmaan omalla takapihalla. Onpa jännää! Aurinko lämmittää ja tuuli puhaltaa ja se hajumaailma! On siinä pienellä pennulla ihmettelemistä :) Pikkuisten luonne-erotkin tulevat näkyviin mitä enemmän pennut kasvavat. Joku on vähän harkitsevampi, ja joku sitten taas vähän hullunrohkea...

...Jaa minä vai? Tuumii Huligaani :)

Rohkeasti vaan eteenpäin, jalkoihin katsomatta...
Ensimmäisenä ulkoilupäivänä tuli kuvattua eniten Pikku-Miisua, eli Herttuatarta, hänellä oli silloin kova meno päällä :) Herttuatar on muuten ainoana pennuista vielä omaa kotia vailla, ihan sohvaperunaksi tätä tyttöä ei taideta antaa, tai saattaisi mennä se sohvakalusto uuteen uskoon...Joten jos olet energistä ja aktiivista koiraa vailla, otapa yhteyttä!

Tomera Herttuatar!


häntä sojottaen rohkeasti tutkitaan maailmaa


Eilen sitten kameran etsimeen osui useimmiten Huligaani, taitaa olla vähän niin että kuka sattuu olemaan virkeimmällä tuulella, niin siitä pennusta on kuvia. Täytyy yrittää saada kaikista hauskoja kuvia maailmaan tutustumassa!

Luna on pihatätinä, Herttuatar käy tsekkaamassa tilanteen :)

Haltiatar ja Hurmuri menee jonossa, Hulperttia vielä väsyttää.

Hei kato, mikä tää on mitä voi rapsuttaa takatassulla?? Joku lärpäke!
Hurmuri
Huligaani testaa hampaitten alkujaan Hulperttiin

"no anteeks veikka, mä nuolen sitten pipin pois"

No mutta mikä saalis! Kyllä mä tän jaksan kantaa!

Ja hei! Mitä ihmettä täällä on?? Huligaanilla piti kiirettä :D

Komea Hulpertti <3
menossa kuka minnekin, kaikilla vähän oma suunta :)

Haltiatar, taustalla Hulpertti

Haltiatar
 Tämä kuva se meitä on jaksanut naurattaa, tässä näkyy se nartun ja Uroksen välinen rintakehän ero :D Vasemmalla Haltiatar, ja oikealla tietenkin Hulpertti.

Hurmuri

Hulpertti

Sisällä taas, jopas oli mukava ulkoilla.

Hurmuri sai hepulit massurapsuista :)

Huligaanin pepun kuvio jatkuu Herttuattaren pepussa :)


Poseerauskuva(yritykset):

Hulpertti

Hulpertti

Haltiatar

Haltiatar

Hurmuri

Hurmuri on sitä mieltä että: "Herkut tänne ja heti!" Ahne poika :D

Ja ne kaksi muuta olikin sitten jo ihan toivottomia tapauksia, tässä pihalla otettu kuva pikku-Miisusta. Huligaanista niitä jo aika monta on muutenkin, yhtään kunnon seisomakuvaa siitä vintiöstä ei saanut.

Herttuatar 

Semmoinen kuvapläjäys viikonlopuksi katseltavaksi,

T: Annen puolesta Tuija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti