Kennel Karvarallin

Karvarallin kennelissä pennut kasvavat lapsiperheen menossa mukana, tottuen kodin ääniin ja pieniin lapsiin. Pennut sosiaalistuvat arjessa mukana ja ne totutetaan päivittäin käsittelyyn. Pennut luovutetaan 7-8-viikkoisina rekisteröityinä, sirutettuina, eläinlääkärin tarkistamina ja 3 kertaa madotettuina. Tärkeintä minulle kasvatustyössäni on se, että jokainen meiltä lähtevä pentu saa juuri sille sopivan kodin. Tärkein asia ei siis ole tulokset ja tittelit, vaikka hieno lisä kasvattajalle ovatkin, vaan se että sekä koira että sen omistaja nauttivat toistensa seurasta ihan arkielämässä! Meillä ollaan vahvasti kotikoirapuolueen kannattajia :) anne.julkunen@hotmail.com Anne/Kennel Karvarallin puh: 050-5936878

keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Viikko kuulumisia

Nukutan, syödään ja riehutaan...
Valveilla olo aika alkaa pidentyä, varpaissa roikkujia riittää :)
Alkuviikon autoilu/sosiaalistumis harjoitukset meni loistavasti.
Lapset kangasmökkii ja konttiin, Miisu oli heidän kanssa kontin puolella ja Luna takapenkillä, unohdin jopa välillä et on pentuset kyydissä,  kun kukaan ei edes piipannu yhtään. Ihan hiljaa siis matkattiin 10 km  päiväkodin parkkii, jossa oli toistakymmentä 2-3 vuotiasta ja muutama hoitaja. Pennut ihan innoissaan kun väkee paljon ja annoin kaikkien silitellä ihan tohkeissaan, hetki siinä hiekkakentällä ja sit taas autoon ja nokka kohti mun työpaikkaa. Siellä sitten käytiin viihdyttämässä keskus neitejä. eipä ressanneet vauvat sielläkään, melkoisia seikkailijoita.
Ulkoiltu ollaan pikkusia pätkiä , tänään sitten vähän pidempään.
Hyviä tyyppejä ovat kaikki pennut, eipä tullut hiiviskelijöitä näistä kakaroista!

@nne

p.s Haltiatar lähtee Porvooseen, Hulpertti Helsinkiin , Huligaani Tampereelle ja Hurmuri jää Lahteen mutta Hurja  Herttuatar on vielä vailla ihanaa kotia?

Hurmuri ja Huligaani

Hurmuri
Haltiatar

Herttuatar ja Hulpertti

Hulpertti ja Herttuatar

Pojat painii

Haltiatar kaivautuu Kiinaan

Hulpertti laskee mäkeä

Isot miehet tarttee isot autot :)

Herttuatar


Posekuvat, nyt onnistui vähän paremmin:

Haltiatar

Hulpertti

Huligaani

Herttuatar

Hurmuri

Hurmuri päätti että se kuva saa kelvata, ei kiinnosta :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti